Club Motivia

Palvelut

Club Motivia tarjoaa nykyaikaisia kuntosalipalveluita ja ohjattua toimintaa viihtyisässä n. 250 m2 tilassa. Ryhmäliikuntatilamme on n. 100 m2.

Jäsenenä saat käyttöösi kulunvalvontakortin, jolla pääset harjoittelemaan haluamanasi ajankohtana joka päivä (klo 05-22).

Asiakaspalvelumme on auki vaihtelevina aikoina ja sopimuksen mukaan. Ohjaajalta voit myös varata ajan henkilökohtaiseen opastukseen ja ohjelman tekoon. Jäsenenä sinun on myös mahdollista varata aika ja keskustella omasta harjoittelustasi ja tavoitteistasi. Motivian henkilökunta ja yhteistyökumppanit auttavat sinua harjoitusohjelman laadinnassa.

Club Motivian kotimaisilla erittäin laadukkailla pakkalaitteilla harjoittelu on mielekästä, turvallista ja tehokasta. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja vastaavat erilaisiin harjoittelutarpeisiin.

Kuntosalin vapaapainoalueella jäsenet voivat harjoittaa lihaskuntoa levypainolaitteissa ja irtopainoilla. Toiminnallisella alueella voi tehdä mm. voima-, lihaskunto-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoittelua tangoilla, kahvakuulilla, jumppapalloilla, hyppynaruilla, tasapainolaudoilla, vastuskumeilla ym. Aerobisilla laitteilla, esim. crosstrainereilla, kuntopyörillä ja juoksumatolla voi lämmitellä, nostaa sykettä ja harjoitella kestävyyttä.

Salilla on omat säännöt, jotka edesauttavata jokaisen viihtymistä salilla.

- Jokaiselle salin käyttäjälle tulee antaa täysi rauha treenata.

- Ota oma hikipyyhe mukaan. On hyvä tapa laittaa hikipyyhe mahdollisuuksien mukaan kehon ja laitteen väliin tai muuten kuivataan laitteesta hikeentyneet kohdat.

- Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi noudata siisteyttä ja vie painot sekä muut välineet niille varatuille paikoilla.

Toteutus: webStage © 2011 Online Solutions